EasyControll

Konyv

Ezt a lehetőséget olyan vállalkozások részére ajánljuk, melyek nem rendelkeznek saját kontrolling kompetenciával, de szeretnék, ha ez a tevékenység megjelenne náluk is. Lehet, hogy egy későbbi időpontban tervezik a saját kontrolling kapacitás kiépítését, vagy továbbra is kiszervezett formában kívánják ezt megvalósítani. Ebben az esetben nem indokolt egy kontrolling szoftver megvásárlása és bevezetése, de mégsem kell lemondani az EasyPlan által kínált szolgáltatásokról. 

Az EasyControll keretében társaságunk vállalja, hogy külső szolgáltatás keretében közreműködik az éves operatív terv elkészítésében, majd ezt követően havi rendszereséggel terv/tény riportokat, elemzéseket készít a menedzsment részére. A riport része a számszaki beszámoló, valamint egy szöveges elemzés.

A havi riport mellé egyszeri alkalommal személyes prezentáció illetve konzultáció is igénybe vehető.

Az Easy Controlling szolgáltatás igénybevételét megelőzi egy állapot felmérés. A felmérést követően válik láthatóvá, hogy milyen lépések szükségesek ahhoz, hogy tevékenységünk sikeres és a megbízó számára előnyöket biztosító lehessen.

A feltételek megteremtésében minden segítséget megadunk, abban tevőlegesen részt veszünk.